Veelgestelde vragen2023-01-09T18:00:46+00:00

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kost een limousine huren?2022-11-07T11:33:12+00:00

wat kost een limousine huren? Een deel van de huurprijs is afhankelijk van de plaats waar de limousine moet zijn. Elke verhuurder rekent de uren door om van de vestiging naar de huurlocatie te rijden en de uren die nodig zijn om van de eindlocatie terug te rijden naar de vestiging. Soms kan een duurdere aanbieder dus goedkoper zijn dan een goedkope aanbieder. Een beetje een gemiddelde huurprijs van een limousine is 225-300 euro.

Ik heb een betere offerte gehad van een andere aanbieder, moet ik daar boeken?2022-04-22T08:14:08+00:00

Dit is een afweging die u zelf dient te maken. Wat u wel kunt doen is kijken of bijvoorbeeld de aangeboden limousine een zelfde soort limousine is, en is de aangeboden prijs inclusief bijvoorbeeld alle kilometers, versnaperingen e.d? Wij zijn al sinds 2007 toonaangevend in het verhuur van limousines en hebben hele scherpe all-inclusive prijzen zonder verrassingen achteraf. Heeft u een limousine lang nodig, zitten er veel wachturen in de huurtijd of heeft u de limousine meerdere dagen nodig of betreft het meerdere limousines? Vraag dan altijd om een offerte op maat. Belangrijk is altijd dat u zelf een goed gevoel heeft bij de verhuurder. Buiten ons zijn er andere gerenommeerde bedrijven waarbij u met een gerust hart een limousine kunt huren, bedrijven waarmee wij ook vaak samenwerken. TIP: check hoe lang een verhuurder al werkzaam is, kijk of de website gegevens bevat zo als woonplaats etc (sommige bedrijven zijn slechts verhuurders die andere verhuur bedrijven inschakelen). En ook niet onbelangrijk kijk of de verhuurder erkend taxi-bedrijf is voor ritten anders dan rouw- of trouwvervoer.

Hoe werkt een boeking van een limousine bij jullie?2022-11-07T11:35:55+00:00

Na een telefonisch, WhatsApp en/of mailcontact kunnen we een boeking officieel maken. Dit gebeurd uitsluitend na een akkoord van u op onze prijs en dienst. Na dit akkoord ontvangt u normaliter een (aanbetaling)factuur waarin duidelijk het type limousine, prijs en datum van de rit vermeld staat. Na ontvangst van van uw (aan)betaling zullen wij de limousine definitief voor u reserveren. De tijd tussen uw akkoord en de betalingstermijn staat de limousine automatisch in optie. In sommige gevallen kan er afgeweken worden van een aanbetaling/betaling vooraf, maar ten aller tijde krijgt u van ons een bevestiging per mail of sms/whatsapp.

Hoeveel personen mogen er in een limousine?2022-04-22T08:17:48+00:00

In Nederland is 8 passagiers het wettelijk maximum die in een limousine vervoerd mogen worden. Voor ritten met meer dan 8 passagiers is het dus nodig om meerdere limousines in te zetten. Dit wettelijk maximum is uiteraard ook van toepassing voor al onze collega bedrijven.

Kan er contant betaald worden?2022-04-22T08:20:15+00:00

Ja, u kunt ten aller tijde contant betalen aan de chauffeur bij aanvang van de rit, of vooruitbetalen op afspraak op kantoor. Extra kosten als bijvoorbeeld extra flessen bubbels of extra huurtijd dient altijd contant afgerekend te worden op de dag zelf.

Is het mogelijk om eigen muziek te beluisteren?2022-04-22T08:21:05+00:00

Ja, dat is mogelijk. Al onze limousines zijn voorzien van een geluidsinstallatie die geschikt is voor het luisteren naar muziek op je eigen telefoon via Bluetooth.

Is het mogelijk de huurtijd te verlengen ten tijde van de rit?2022-04-22T08:22:15+00:00

Ja, dat is mogelijk mits de limousine niet staat gereserveerd voor een volgende rit. Denkt u op voorhand dat de door u doorgegeven huurtijd te krap is, laat het dan even weten zodat wij vooraf al kunnen aangeven of en hoe laat de limousine weer ingepland staat voor een vervolgrit. Extra huurtijd dient altijd contant betaald te worden na afloop van de rit.

Mag er gerookt worden in jullie limousines?2019-05-29T06:37:26+00:00

Nee. Dit is niet alleen wettelijk verboden, maar ook willen wij graag hebben dat de volgende huurder ook in een frisse limousine kan plaatsnemen. Heeft u toch behoefte aan een sigaret? Vraag onze chauffeur of er ergens de mogelijkheid is om te stoppen. Op het roken in de limousine staat een boete van 200 Euro.

Zijn eigen consumpties toegestaan?2022-11-14T11:11:57+00:00

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen in onze limousines. Wij zorgen altijd voor een fles (alcoholvrije) bubbels of kinderchampagne. Uiteraard is het ook mogelijk om (tegen betaling) het barassortiment aan te vullen/aan te passen. KLIK HIER voor meer info over consumpties en catering.

Gelden er nog bepaalde regels in de limousine?2022-03-22T15:06:32+00:00

Wij hebben algemene voorwaarden, maar gaan er van uit dat de huurder (en gezelschap) de limousine behandelt als ware het hun eigen auto. We willen dus graag dat de huurder (en gezelschap) niet met de schoenen op de bar staat of deze als voetenbank gebruikt. Ook willen wij geen schoenen op de lederen bekleding, en vinden wij het prettig dat al het glaswerk na gebruik wordt teruggeplaatst in de bar. Roken in de limousines is NIET toegestaan. Verder gelden voor een limousine de zelfde (verkeers)regels als voor een normale auto/taxi. (Moedwillig) toegebrachte schade en/of diefstal van spullen uit de limousine wordt doorbelast aan de huurder. De huurder is verantwoordelijk voor het complete gezelschap. Vanwege de troep is het dragen van vederen boa’s niet toegestaan tenzij anders overeengekomen. Dit vanwege de rommel (schoonmaakkosten) of een aansluitende rit die we niet kunnen rijden hierdoor. Verder kan de chauffeur ten alle tijde zonder opgaaf van rede een gezelschap of persoon van een gezelschap weigeren als deze dronken is of gewelddadig gedrag vertoont.

Een andere aanbieder is goedkoper. Kunnen jullie nog iets aan de prijs doen?2022-07-11T09:01:07+00:00

Wij hanteren hele scherpe en concurrerende prijzen, zo niet de beste prijs van Brabant! Onze prijzen zijn duidelijk te zien op onze website. Ook hebben we speciale arrangementen met hele scherpe prijzen. Voor sommige last-minute boekingen of boekingen die aansluiten aan gereserveerde ritten kunnen de prijzen afwijken van de normale tarieven. Mocht u ergens anders een scherpere offerte hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Een andere aanbieder is goedkoper, hoe kan dat?2022-07-11T09:05:29+00:00

Wij hebben de scherpste prijs van Brabant, maar soms kan een andere verhuurder een rit goedkoper aanbieden omdat zij dichter bij de ophaal- en/of eindlocatie zijn gevestigd. Een deel van de huurtijd is afhankelijk van de tijd die er nodig is om van de vestiging/garage naar de ophaallocatie te rijden en om van de eindlocatie naar de vestiging/garage te rijden.

Als ik de limousine langer nodig heb of als de rit uitloopt, moet ik dan een extra uur betalen?2019-05-29T06:38:08+00:00

Als de rit langer duurt dan de afgesproken huurtijd dan is het gebruikelijk om extra huurtijd in rekening te brengen. Wij doen dit per 15 minuten waarbij de huurtijd naar boven wordt afgerond. Het tarief per kwartier kan iets afwijken van het tarief per vol uur. Extra huurtijd dient contant te worden afgerekend aan de chauffeur.

Moet er een borg betaald worden?2019-05-29T06:38:16+00:00

Wij vinden het normaal gesproken niet nodig een borg te laten betalen.

Zijn de vermelde prijzen all-inclusive?2022-11-07T11:42:26+00:00

Alle prijzen op onze website zijn all-inclusive, dus inclusief BTW, chauffeur in kostuum, benzine, kilometers en een fles In2Heaven bubbels, alcoholvrije champagne of Kinderchampagne. Ook onze offertes zijn altijd all-inclusive. Wel dient u er rekening mee te houden dat er een eventuele meerprijs betaald dient te worden bij het uitlopen van een rit. Of als u bijvoorbeeld extra flessen bubbels of andere consumpties wenst. Deze dienen contant aan de chauffeur betaald te worden.

Ga naar de bovenkant