VRIJGEZELLENFEEST ARRANGEMENTEN

Limousine huren vrijgezellenfeest? Op zoek naar een leuk, hip, hedendaags, luxe en exclusief vrijgezellenfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest.

In2Heaven Limousine Service heeft in samenwerking met bedrijven in de regio een samenwerking voor het verzorgen van super hippe en betaalbare vrijgezellenfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een dropping, GPS speurtocht, bezoek aan een leuke activiteit.

Wat voor activiteit je ook kiest voor je vrijgezellenfeest, onze limousine maakt de verrassing helemaal compleet!

Door de inzet van een (of meerdere) limousines is het makkelijk om groepen van 8 personen per limousine te vervoeren naar de plaats van bestemming. Bekijk onze betaalbare tarieven en merk dat het huren van een limousine niet veel (of in sommige gevallen zelfs nog goedkoper is) duurder is dan bijvoorbeeld een taxi-busje.

LIMOUSINE HUREN VRIJGEZELLENFEEST

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. Door een vrijgezellenfeest te combineren met een stretched limousine en een fles bubbels (en optioneel andere drankjes of versnaperingen/snacks) maakt dat de dag helemaal af!

Veel arrangementen zijn in samenwerking met locale bedrijven. Mochten jullie andere ideeën hebben of tips voor een arrangement als toevoeging dan horen we dat graag van jullie!