Project Description

ROZE LINCOLN LIMOUSINE HUREN

Roze Lincoln limousine huren bij In2Heaven limousine service.

Gegarandeerd voor de laagste prijs

De meest verhuurde kleur voor een limousine is nog altijd wit maar voor de ultieme meidenparty, vrijgezellenfeest, ladies night out of gewoon omdat het kan hebben we voor u een roze Lincoln limousine. Van buiten zien deze limousines er bijna hetzelfde uit, maar de binnenkant is afhankelijk van de bouwer van de limousine. De één wat klassieker en de andere wat moderner. Een kwestie van smaak, maar altijd imposant! In2Heaven voor de verhuur van een roze Lincoln limousine

ROZE Lincoln limousine

Maximaal 8 personen (Wettelijk maximum in Nederland voor iedere limousine)

Eerste 2 uur:  € 225 (inclusief gratis fles bubbels)
Opvolgende uren:  € 90 per uur

De huurtijd start en stopt bij onze vestiging in Schijndel

De ROZE Lincoln limousine is een ultieme party limousine. Inzetbaar voor elke gelegenheid. Maak je meidenparty, schoolgala, Communie of vrijgezelleneest helemaal af met de knallende blitse limousine!

  • Lederen bekleding J-seat

  • Getinte ramen

  • Dikke audio installatie met Bluetooth

  • Plafond met verlichting en sterrenhemel

  • Airconditioning

  • Champagnebar

Onze prijzen zijn inclusief BTW, gereden kilometers, ervaren chauffeur en indien gewenst een rode loper service. Bij de prijs van de eerste 2 uur een GRATIS fles In2Heaven bubbels, alcoholvrije bubbels of een fles kinderchampagne.

Op verzoek kunnen wij tegen meerprijs het bar-assortiment aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Micha Dukers
Micha Dukers
06/07/2022
Fabijan heeft alles keurig geregeld en tot in de puntjes verzorgd, tegen goede nette prijzen, een echte aanrader. Heeft u een feestje of iets te vieren. Dan zou ik u In2Heaven aanraden dan is het compleet. Nogmaals bedankt Fabijan.
K
K
05/07/2022
Goede service! Mooie limousine’s, alles is mooi verzorgd en komt netjes optijd zoals afgesproken. Een echte aanrader!
2005 yvonne
2005 yvonne
05/07/2022
Ben heel blij met de service zou dit zeker aanraden voor mensen die een limousine willen huren mijn sweet 16 was geslaagd
Shari Parinussa
Shari Parinussa
05/07/2022
Personeels vereniging BRW SY
Personeels vereniging BRW SY
29/06/2019
Limousine gehuurd voor een activiteit. De chauffeur was ruim op tijd aanwezig. Tijd gemaakt om foto's te maken.. Alles was goed verzorgd en perfect voor ons. Bedankt!
Miss Lipstick
Miss Lipstick
11/06/2019
Een limousine gehuurd voor ons huwelijk. Wat een geweldige service! De chauffeur had duidelijk ervaring met dergelijke ritten en had zelfs nog tips voor onze fotograaf. De limousine zag er netjes en schoon uit en was van alle gemakken voorzien. Rode loper, witte paraplus waren standaard en gratis aanwezig. Top service!