Project Description

LIMOUSINE HUREN SCHOOLGALA

Wat is er nu gepaster en eleganter dan op je gala te arriveren in een stretched limousine? Bovendien kun je ook nog eens genieten van een heerlijke fles (alcoholvrije) bubbels. Vanwege de (lange) wachttijden tijdens gala’s of schoolfeesten is het aantal uren dat je een limousine nodig heeft zowel voor ons als jullie moeilijk in te schatten. Daarom hebben wij speciaal voor schoolgala vervoer onze schoolgala arrangementen. Al onze limousine zijn voorzien van een bluetooth geluidsinstallatie en aansluiting voor een SD-kaart en USB-stick, dus genieten van jullie eigen muziek!

Onze betaalbare prijzen starten al vanaf €27,50 pp all-in (op basis van 8 personen binnen 25Km van Schijndel).

WITTE LINCOLN LIMOUSINE

SCHOOLGALA

220Ophalen op 1 locatie binnen 25Km van Schijndel
  • Opgehaald met limousine
  • Tijd voor foto’s
  • Alle kilometers
  • 1 Fles bubbels
  • Wachttijd in de gala-rij

Is de ophaal en/of eindlocatie meer dan 25Km van onze vestiging in Schijndel? Elke 10Km extra + € 20

DIRECT EEN OFFERTE SCHOOLGALA AANVRAGEN

SCHOOLGALA VERVOER

Schoolgala vervoer en het schoolgala. Overgewaaid vanuit Amerika, maar ook in Nederland heel erg populair. Vaak zorgen de genodigden voor een aparte vorm van schoolgala vervoer. Dat kan natuurlijk een dikke (oude) Amerikaan zijn, een sportauto of een leuke oldtimer. Bij een gala gaan de genodigden meestal gekleed in een chique (gala)jurk of kostuum.
Bij het huren van een limousine kan je samen met je vrienden en/of vriendinnen in luxe plaats kan nemen en de kosten delen. Een limousine is nu eenmaal het ultieme voertuig voor een schoolgala.

Bij het schoolgala arrangement stappen de feestgangers op één locatie in de limousine en brengen we hen naar de locatie van het gala.

  • Inclusief 1 fles (alcoholvrije) bubbels
  • Tijd voor foto’s bij de ophaallocatie ca 15 minuten
  • Wachttijd in de rij van het gala
  • Alle kilometers
  • Chauffeur in kostuum

Onze schoolgala arrangementen zijn arrangementen waarbij je vooraf exact weet wat de kosten bedragen. De genoemde prijzen zijn dan ook vaste prijzen voor een complete service, dus inclusief een fles (alcoholvrije) bubbels, wachttijd in de rij van het gala, de reistijd naar de ophaallocatie en de reistijd terug naar onze vestiging.

Willen jullie dat wij de bar van de limousine aanpassen naar wens (blikjes frisdrank, energy/Red Bull, Radler/ Radler 0.0, Hugo/Hugo 0.0, Bavaria/Bavaria 0.0, of bijvoorbeeld Corona) bekijk dan onze  prijzen van consumpties. Het meenemen van eigen consumpties in de limousine is NIET toegestaan.

Begint jullie schoolgala bij een verzamelplaats in plaats van dat wij direct aan kunnen sluiten in de galastoet, dan komt er bovenop de kosten van het gala-arrangement een geringe toeslag van 20 Euro.

GEEN 18? Geen Alcohol!