UNIEKE KINDERFEESTJES

Unieke kinderfeestjes? Op zoek naar een leuk, hip, hedendaags, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

In2Heaven Limousine Service heeft in samenwerking met bedrijven in de regio een samenwerking voor het verzorgen van super hippe en betaalbare kinderfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot, een schoonheidsbehandeling, visagie, een moderne GPS dropping, discozwemmen, Extreme jump, bezoek aan McDonalds of een bioscoop. Wat voor feestje je ook kiest, onze limousine maakt de verrassing voor de jarige en zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes helemaal compleet!

VIP KINDERFEESTJES MET EEN LIMOUSINE

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. Door een feest te combineren met een stretched limousine en een fles kinderchampagne maakt dat de verjaardag helemaal af! We hebben onder andere kinderfeestjes met een fotoshoot, een fotoshoot inclusief visagie, een beauty workshop en een nailpolish workshop.

Veel arrangementen zijn in samenwerking met locale bedrijven. Mochten jullie andere ideeën hebben of tips voor een arrangement als toevoeging dan horen we dat graag van jullie!