UNIEKE KINDERFEESTJES

Unieke kinderfeestjes? Op zoek naar een leuk, hip, hedendaags, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

In2Heaven Limousine Service voor het verzorgen van super hippe en betaalbare kinderfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot maar je kan onze limousine ook huren voor een bezoek aan een zwembad voor discozwemmen, een bezoek aan Extreme jump om daar helemaal uit je dak te gaan en je geen zorgen te hoeven maken over de reis. Ook hebben we al verschillende kinderfeestjes speciaal gemaakt door een bezoek aan McDonalds of de bioscoop. Wat voor feestje je ook kiest, onze limousine maakt de verrassing voor de jarige en zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes helemaal compleet!

VIP KINDERFEESTJES MET EEN LIMOUSINE

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. Door een feest te combineren met een stretched limousine en een fles kinderchampagne maakt dat de verjaardag helemaal af! Zelf organiseren we bijvoorbeeld een kinderfeestje met een fotoshoot.

Mochten jullie andere ideeën hebben of tips voor een arrangement als toevoeging, of heb je zelf een bedrijf dat kinderfeestjes organiseert en zoek je een aanvulling hierop dan horen we dat graag van jullie!