ZWARTE FORD MUSTANG

In2Heaven limousine service voor de verhuur van een zwarte Ford Mustang

UITSLUITEND VERHUUR MET CHAUFFEUR.

Gegarandeerd scherpe prijzen

Speciaal voor de schoolgala’s waarbij de groep niet groot is hebben we onze Zwarte Mustang. Een gigantisch stoere auto die geschikt is voor maximaal 3 passagiers.

Aangezien de Mustang in tegenstelling tot onze limousine’s geen bar heeft is deze standaard zonder de gevulde bar/fles bubbels.

ZWARTE Ford Mustang

Maximaal 3 personen

Eerste 2 uur:  € 200
Opvolgende uren:  € 80 per uur

De huurtijd start en stopt bij onze vestiging in Schijndel

< KLIK HIER VOOR SCHOOLGALA PRIJZEN >

Onze ZWARTE Ford Mustang is de meest sexy en sportieve auto. Een opvallende verschijning die overal en door iedereen opvalt!

350PK en voorzien van een Guorilla exhaust die een flink donker geluid maakt. Van binnen zwarte lederen bekleding.

In tegenstelling tot al onze limousine’s heeft de Mustang niet de standaard gratis fles bubbels, alcoholvrije bubbels of kinderchampagne.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Patricia Hendriks
Patricia Hendriks
04/07/2023
Gisteren hebben jullie onze 8 vriendjes/klasgenoten van groep 8 naar de eindfilm gebracht. Omdat dit maar een kort stukje was, hebben we vooraf een grote ronde kunnen rijden. De kinderen waren allemaal enthousiast en hebben een superervaring gehad! Bedankt!
Renate Geurts van Kessel
Renate Geurts van Kessel
11/06/2023
Vooraf hele fijne en duidelijke communicatie. Chauffeur Dinesh was erg aardig, de meiden(11-12jaar) vonden Dinesh ook erg gezellig. Zeker een aanrader om te boeken.
Yara Van Dijk
Yara Van Dijk
31/03/2023
Aardige chauffeur, mooi op tijd, en een hele fijne tijd gehad, perfect!!
Glenn van Eeden
Glenn van Eeden
10/01/2023
Professionele en nette service. We hebben een hele leuke rit gehad inclusief flesje bubbels en muziek. Omdat de route wat aan de korte kant was, heeft de chauffeur in overleg een langere route genomen zodat we wat langer konden genieten van de limousine. Dit viel binnen de prijs dus het was fijn dat er meegedacht werd. Zeker een aanrader!
Sandra
Sandra
13/07/2022
Laatst hier een limousine gehuurd, alles was perfect geregeld. De communicatie verliep soepel en er werd goed mee gedacht. Zeer aan te raden! Bedankt voor de goede service !
Nakita vd Heijden
Nakita vd Heijden
13/07/2022
Top service! Gezellig met zn achten in de Limousine naar Eindhoven gebracht om daar te gaan uiteten. Schone Limousine met een heerlijke fles bubbels. Zeker een aanrader!
Micha Dukers
Micha Dukers
06/07/2022
Fabijan heeft alles keurig geregeld en tot in de puntjes verzorgd, tegen goede nette prijzen, een echte aanrader. Heeft u een feestje of iets te vieren. Dan zou ik u In2Heaven aanraden dan is het compleet. Nogmaals bedankt Fabijan.
K
K
05/07/2022
Goede service! Mooie limousine’s, alles is mooi verzorgd en komt netjes optijd zoals afgesproken. Een echte aanrader!
2005 yvonne
2005 yvonne
05/07/2022
Ben heel blij met de service zou dit zeker aanraden voor mensen die een limousine willen huren mijn sweet 16 was geslaagd
Shari Parinussa
Shari Parinussa
05/07/2022