LIMOUSINE HUREN

 Bij ons kunt u een limousine huren voor elke gelegenheid. Niets is ons te gek en alle wensen proberen wij uit te laten komen.

Wanneer u voor een speciale gelegenheid een limousine wilt huren moet u er van kunnen uitgaan dat uw wensen uitkomen en de ervaring onvergetelijk wordt. Wij zorgen al sinds 2007 daarvoor met onze all-inclusive service. Dus geen verrassingen achteraf maar duidelijke prijzen en afspraken. Gegarandeerd de laagste prijs van Brabant! Wij zorgen dat uw huwelijk, schoolgala, kinderfeest, vrijgezellenfeest, jubileumcommunie of bedrijfsuitje dat luxe puntje op de “i” krijgt. Een limousine huren doe je natuurlijk bij In2Heaven Limousine Service!

BETAALBAAR LIMO HUREN

Laat u in luxe vervoeren terwijl u geniet van een glaasje bubbels of frisdrank. Een rode loper en witte paraplu’s stellen wij tot uw beschikking voor een stijlvolle en, indien nodig, droge entrée bij uw bestemming. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor luxe broodjes en hapjes om uw reis nog aangenamer te maken. Ook kan de inhoud van de bar naar wens worden aangepast. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee!

Bij ons is de klant nog steeds koning! We spreken vooraf met u af wat u van ons mag verwachten. En we stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren.

Zo biedt In2Heaven Limousine Service al sinds 2007 de beste service zonder verrassingen achteraf voor de beste prijs.

Wij bieden onze diensten al aan sinds 2007. Gerenomeerd, betrouwbaar en gepassioneerd!
Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bijzondere moment nog specialer maken. Een limo huren doe je bij In2Heaven Limousine Service!

Eigen limousines die deze er tip-top uitzien. Het bezichtigen van onze limousine alvorens te huren is uiteraard mogelijk (ook in de avonden en/of weekenden). Omdat onze limousine vaak op pad zijn is bezichtigen hiervan uitsluitend mogelijk op afspraak.

Onze chauffeurs hebben voldoende ervaring met het rijden in limousines om vrijwel elke plek te kunnen bereiken. Ook zijn zij op de hoogte van de etiquetteregels en zullen zij als een gastheer u met raad en daad bijstaan. Bovendien hebben wij de allerleukste chauffeurs van Nederland!

Bij onze uurprijzen is 1 GRATIS fles huismerk bubbels, alcoholvrije bubbels of kinderchampagne inbegrepen. Een limo huren wil je toch geheel in stijl doen? Geen extra kosten voor bubbels, wij zorgen er voor dat er een heerlijke fles voor u koud staat in de limousine! 

Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze rode loper service. Onze chauffeur rolt de rode loper uit tijdens het ophalen en/of op de eindlocatie. 

Uiteraard hopen wij dat het niet nodig is, maar wij hebben altijd een witte paraplu voorhanden om er voor te zorgen dat u droog in de limousine kan stappen of droog kan arriveren op de eindlocatie. 

Alle kilometers/brandstofkosten inbegrepen!

Prijzen op onze website zijn inclusief B.T.W.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN LIMO HUREN

Offerte

Patricia Hendriks
Patricia Hendriks
04/07/2023
Gisteren hebben jullie onze 8 vriendjes/klasgenoten van groep 8 naar de eindfilm gebracht. Omdat dit maar een kort stukje was, hebben we vooraf een grote ronde kunnen rijden. De kinderen waren allemaal enthousiast en hebben een superervaring gehad! Bedankt!
Renate Geurts van Kessel
Renate Geurts van Kessel
11/06/2023
Vooraf hele fijne en duidelijke communicatie. Chauffeur Dinesh was erg aardig, de meiden(11-12jaar) vonden Dinesh ook erg gezellig. Zeker een aanrader om te boeken.
Yara Van Dijk
Yara Van Dijk
31/03/2023
Aardige chauffeur, mooi op tijd, en een hele fijne tijd gehad, perfect!!
Glenn van Eeden
Glenn van Eeden
10/01/2023
Professionele en nette service. We hebben een hele leuke rit gehad inclusief flesje bubbels en muziek. Omdat de route wat aan de korte kant was, heeft de chauffeur in overleg een langere route genomen zodat we wat langer konden genieten van de limousine. Dit viel binnen de prijs dus het was fijn dat er meegedacht werd. Zeker een aanrader!
Sandra
Sandra
13/07/2022
Laatst hier een limousine gehuurd, alles was perfect geregeld. De communicatie verliep soepel en er werd goed mee gedacht. Zeer aan te raden! Bedankt voor de goede service !
Nakita vd Heijden
Nakita vd Heijden
13/07/2022
Top service! Gezellig met zn achten in de Limousine naar Eindhoven gebracht om daar te gaan uiteten. Schone Limousine met een heerlijke fles bubbels. Zeker een aanrader!
Micha Dukers
Micha Dukers
06/07/2022
Fabijan heeft alles keurig geregeld en tot in de puntjes verzorgd, tegen goede nette prijzen, een echte aanrader. Heeft u een feestje of iets te vieren. Dan zou ik u In2Heaven aanraden dan is het compleet. Nogmaals bedankt Fabijan.
K
K
05/07/2022
Goede service! Mooie limousine’s, alles is mooi verzorgd en komt netjes optijd zoals afgesproken. Een echte aanrader!
2005 yvonne
2005 yvonne
05/07/2022
Ben heel blij met de service zou dit zeker aanraden voor mensen die een limousine willen huren mijn sweet 16 was geslaagd
Shari Parinussa
Shari Parinussa
05/07/2022

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox of contacteer ons

Een last-minute boeking? Bel ons!