IN2HEAVEN LIMOUSINE SERVICE

Limousine Service met de nadruk op service, dat is waar In2Heaven voor staat!
Wanneer u voor een speciale gelegenheid een limousine wilt huren moet u er van kunnen uitgaan dat uw wensen uitkomen en de ervaring onvergetelijk wordt. Wij zorgen al sinds 2007 daarvoor met onze all-inclusive service, dus geen verrassingen achteraf maar duidelijke prijzen! Wij zorgen dat uw huwelijk, schoolgala, kinderfeest, jubileum, communie of bedrijfsuitje dat luxe puntje op de “i” krijgt.
Wilt u heerlijke luxe limolunch? Of chique vervoer voor uw speciale gelegenheid? Het kan allemaal voor een zeer betaalbare all-inclusive prijs bij In2Heaven Limousine Service!

Onze chauffeurs zijn niet alleen bestuurder van een limousine maar vooral ook een gastheer. Laat u in luxe vervoeren terwijl u geniet van een glaasje bubbels. Die bubbels zijn bij ons altijd bij de prijs inbegrepen, net als alle kilometers en natuurlijk uw gastheer. Ook heeft u een rode loper en witte paraplu’s tot uw beschikking voor een stijlvolle en, indien nodig, droge entrée bij uw bestemming.

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor luxe broodjes en hapjes om uw reis nog aangenamer te maken. Ook kan de inhoud van de bar naar wens worden aangepast. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee!

Uiteraard is het mogelijk om vooraf onze limousines te bezichtigen. Dit kan ook ‘s avonds en in de weekenden. Omdat onze auto’s vaak onderweg zijn kan een bezichtiging alleen op afspraak. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij ons is de klant nog steeds koning! We spreken vooraf met u af wat u van ons mag verwachten. En we stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren.

Zo biedt In2Heaven Limousine Service al sinds 2007 de beste service zonder verrassingen achteraf.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!

OFFERTE AANVRAGEN