LIMOUSINE HUREN SCHOOLGALA GEFFEN

Het schoolgala is een niet meer weg te denken event! Overgewaaid vanuit Amerika, maar ook in Nederland heel erg populair. Vaak zorgen de genodigden voor een aparte vorm van schoolgala vervoer. Dat kan natuurlijk een dikke (oude) Amerikaan zijn, een sportauto of een leuke oldtimer. Bij een gala gaan de genodigden meestal gekleed in een chique (gala)jurk of kostuum.
Wat is er nu gepaster en eleganter dan op je gala te arriveren in een stretched limousine? Een bijkomend voordeel is je samen met je vrienden en/of vriendinnen in luxe plaats kan nemen en de kosten kan delen. Een limousine is nu eenmaal het ultieme voertuig voor een schoolgala.
Bovendien kan je ook nog eens tijdens de wachtrij naar het schoolgala genieten van een heerlijke fles (alcoholvrije) bubbels. Vanwege de (lange) wachttijden tijdens gala’s of schoolfeesten is het aantal uren dat je een limousine nodig heeft zowel voor ons als jullie moeilijk in te schatten, maar aangezien wij van duidelijkheid houden en niet van verrassingen achteraf hebben wij speciaal voor schoolgala vervoer onze schoolgala arrangementen. Limousine huren schoolgala Geffen bij In2Heaven Limousine Service

GOEDKOOP LIMOUSINE HUREN SCHOOLGALA GEFFEN

Een betaalbare limousines voor je schoolgala. Niets is ons te gek en alle wensen proberen wij uit te laten komen.

Uiteraard is het mogelijk om vooraf onze limousines te bezichtigen. Dit kan ook ‘s avonds en in de weekenden. Omdat onze auto’s vaak onderweg zijn kan een bezichtiging alleen op afspraak. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij ons is de klant nog steeds koning! We spreken vooraf met u af wat u van ons mag verwachten. En we stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren.

Zo biedt In2Heaven Limousine Service al sinds 2007 de beste service zonder verrassingen achteraf.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!