LIMOUSINE HUREN HUWELIJK

Limousine huren huwelijk? Al sinds 2007 verzorgen wij met heel veel plezier limousines voor huwelijken. Door onze jarenlange ervaring is het verzorgen van trouwvervoer een van onze specialiteiten en weten we precies wat er nodig is om ook uw huwelijksdag perfect te laten verlopen. Een rode loper en witte paraplu’s zijn indien gewenst/nodig uiteraard beschikbaar! Omdat bij een huwelijk een limousine vaak langere tijd nodig is in verband met de huwelijksvoltrekking en bijvoorbeeld het maken van foto’s hebben we speciaal het huwelijks arrangement met een huurtijd van 5 uur. Met deze huurtijd kunt u alles op uw gemak plannen wat haasten en stress voorkomt.
Als u de limousine langer nodig heeft is het uiteraard mogelijk om de huurtijd te verlengen tegen een aantrekkelijk tarief. Op onze website vind u ook handige checklist voor uw huwelijk. Het goedkoopste en meest volledige trouwvervoer sinds 2007 bij In2Heaven Limousine Service!

GOEDKOOP LIMOUSINE HUREN HUWELIJK

Buiten het feit dat een limousine een schitterende trouwauto is die is voorzien van alle comfort zo als bijvoorbeeld  airco, audio installatie en een gevulde bar zal de chauffeur van onze limousine zal u tijdens uw huwelijk met raad en daad bijstaan.
Tijdens de gehele huurtijd staat de chauffeur tot uw beschikking en helpt waar het kan of gewenst is. Bij In2Heaven is een chauffeur niet alleen iemand die de limousine bestuurt maar ook een gastheer.
Voor ALLE vragen betreffende uw trouwerij en/of trouwvervoer kunt u ons altijd benaderen. We zullen u helpen door doelgericht naar oplossingen te zoeken of u adviezen te geven.

Advies bij In2Heaven is altijd vrijblijvend en GRATIS.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!