LIMOUSINE HUREN 16 PERSONEN

Limousine huren 16 personen? Limousines in Nederland staan op blauwe (taxi)kentekens en zijn voor maximaal 8 passagiers goedgekeurd. Bij overschrijding hiervan zijn passagiers niet voldoende verzekerd, dus wees daar van bewust. Bij een eventuele controle door overheidsinstanties, zal de rit ook per direct worden gestaakt, dus verzeker u zelf van een onbezorgde rit en huur 2 limousines om meer dan 8 passagiers legaal te kunnen vervoeren! In2Heaven is een bedrijf dat zichzelf niet ziet als een verhuurder van limousines, maar als een aanbieder van een hele speciale dienst. Wij worden vaak ingezet voor belangrijke evenementen of gebeurtenissen zo als bijvoorbeeld een huwelijk, jubileum, schoolgala of andere ceremonie. Wij vinden het heel belangrijk dat deze bijzondere dag ook goed verloopt. Onze chauffeurs zijn daarom niet alleen een bestuurder van een limousine maar ook een gastheer. Wilt u van uw huwelijk of andere gelegenheid echt iets bijzonders maken? Dan kan In2Heaven Limousine Service hiervoor zorgen! Wij zorgen ervoor dat u een elegante en stijlvolle entree maakt. Het is onze zorg dat u comfortabel en onder het genot van een heerlijk drankje op uw plaats of plaatsen van bestemming komt. Om uw speciale moment succesvol te maken houden wij tot in het kleinste detail rekening met uw wensen. Onze chauffeurs komen uiteraard in kostuum!

GOEDKOOP LIMOUSINE HUREN VOOR 16 PERSONEN

Voor het vervoer van meer dan 8 passagiers kan In2Heaven meerdere limousines inzetten voor gegarandeerd de laagste prijs!

Betaalbare limousines voor elke gelegenheid. Niets is ons te gek en alle wensen proberen wij uit te laten komen.

Wanneer u voor een speciale gelegenheid een limousine wilt huren moet u er van kunnen uitgaan dat uw wensen uitkomen en de ervaring onvergetelijk wordt. Wij zorgen al sinds 2007 daarvoor met onze all-inclusive service, dus geen verrassingen achteraf maar duidelijke prijzen! Wij zorgen dat uw huwelijk, schoolgala, kinderfeest, jubileum, communie of bedrijfsuitje dat luxe puntje op de “i” krijgt.

Laat u in luxe vervoeren terwijl u geniet van een glaasje bubbels of frisdrank. Een rode loper en witte paraplu’s stellen wij tot uw beschikking voor een stijlvolle en, indien nodig, droge entrée bij uw bestemming. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor luxe broodjes en hapjes om uw reis nog aangenamer te maken. Ook kan de inhoud van de bar naar wens worden aangepast. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee!

Bij ons is de klant nog steeds koning! We spreken vooraf met u af wat u van ons mag verwachten. En we stellen alles in het werk om uw wensen te realiseren.

Zo biedt In2Heaven Limousine Service al sinds 2007 de beste service zonder verrassingen achteraf.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!