Afgelopen vrijdag getrouwd , en een limo arrangement gehuurd bij jullie , in een woord super , Een super chauffeur die continu voor ons klaar stond , we hadden een warme dag en hij natuurlijk ook in pak, maar hij heeft ons steeds super verzorgt , tot zelfs de jurk steeds mee goed gelegd , dus nogmaals heel veel dank voor deze ervaring , groetjes van ons

Petra Venrooij- Welts

Prachtige limo, uitstekende service, chauffeur was erg vriendelijk en goed, afspraken worden precies nagekomen. De limousine hadden wij gehuurd voor schoolgala!

Willy Geerts- Aarnoutse

Mijn ouders vonden de limo super! Goed geregeld en keurig op tijd. Bedankt !!

Patricia van den Ekart

Wat was mijn dochter Kim vd Heijden blij dat In2Heaven het mogelijk heeft gemaakt om haar wens uit te laten komen. Afgelopen vrijdag is ze opgehaald met een prachtige limousine om in stijl naar haar nieuwe huisje te worden gebracht. Als klap op de vuurpijl mochten we tijdens deze rit ook nog proosten met de heerlijke champagne die in de limo stond. Chauffeur en In2Heaven, heel erg bedankt dat jullie mijn dochter zo’n speciaal verhuismoment hebben bezorgd. Ook namens haar bedankt voor deze speciale herinnering die ze nooit meer zal vergeten!!!!

Heidy van der Sloot

Super service. Pas laat gebeld en toch nog een limosine kunnen krijgen helemaal top!

Paula Heesbeen
bruiloft met witte limousine

Wij willen jullie Hartelijk bedanken voor de goede service tijdens onze bruiloft.. een aanrader voor iedereen!

Familie Franse

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!