De maatschappelijke beursvloer is een jaarlijks evenement waarbij bedrijven en goede doelen elkaar ontmoeten en proberen met elkaar een match te maken.
Het goede doel heeft een nog onvervulde wens en een bedrijf probeert deze wens te vervullen. Het gaat niet om geld maar om mankracht, advies, ondersteuning of activiteiten.
Stichting Bijzonder Gewoon had een match met de Rabobank (zij gaan voor de kinderen een cursus over geld geven), en een match met Eiffeltowers (zij organiseren voor de kinderen een training met aansluitend een etentje).
Ook had stichting Bijzonder Gewoon een vormgever en fotograaf uitgenodigd die veel vrijwillig werk doen.

Het is niet de bedoeling dat het voor de goede doelen ‘handje ophouden’ is. Er wordt verwacht dat je met een originele tegenprestatie komt.
Paul Bleijs (brewery manager van Heineken) is ambassadeur van stichting Bijzonder Gewoon en hij heeft een rondleiding aangeboden bij Heineken in ‘s-Hertogenbosch.
Natuurlijk wilde In2Heaven Limousine Service ook een steentje bijdragen en heeft de limousine gratis beschikbaar gesteld voor het super luxe vervoer naar de disco van Bijzonder Gewoon.

Om de matches toch een idee te geven van het werk van stichting Bijzonder Gewoon werden zij ook uitgenodigd zodat ze ook zelf konden ervaren hoe het eraan toe gaat tijdens een disco voor de kinderen van Bijzonder Gewoon.

credits: www.stichtingbijzondergewoon.nl
credits: Heineken bierbrouwerijen
credits: Rabobank