LIMO HUREN

Wanneer u voor een speciale gelegenheid een limousine wilt huren moet u er van kunnen uitgaan dat uw wensen uitkomen en de ervaring onvergetelijk wordt. Wij zorgen al sinds 2007 daarvoor met onze all-inclusive limousine service. Dus geen verrassingen achteraf maar duidelijke prijzen en afspraken! Wij zorgen dat uw huwelijk, schoolgala, kinderfeest, vrijgezellenfeest, jubileumcommunie of bedrijfsuitje dat luxe puntje op de “i” krijgt. Een limo huren kan al vanaf €70/uur bij In2Heaven Limousine Service!

Wij bieden onze diensten al aan sinds 2007. Gerenomeerd, betrouwbaar en gepassioneerd!
Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bijzondere moment nog specialer maken. Een limo huren doe je bij In2Heaven Limousine Service!

Wij zijn in het bezit van eigen limousines en zorgen er voor dat deze er tip-top uitzien. Het bezichtigen van onze limousine alvorens te huren is uiteraard mogelijk (ook in de avonden en/of weekenden). Omdat onze limousine vaak op pad zijn is bezichtigen hiervan uitsluitend mogelijk op afspraak.

Onze chauffeurs hebben voldoende ervaring met het rijden in limousines om vrijwel elke plek te kunnen bereiken. Ook zijn zij op de hoogte van de etiquetteregels en zullen zij als een gastheer u met raad en daad bijstaan. Uiteraard komen onze chauffeurs in kostuum!

Bij onze uurprijzen is 1 GRATIS fles In2Heaven bubbels of kinderchampagne inbegrepen. Een limo huren wil je toch geheel in stijl doen? Geen extra kosten voor bubbels, wij zorgen er voor dat er een heerlijke fles voor u koud staat in de limousine! 

Bij onze uurprijzen is een gevulde bar met blikjes cola, cola light, sinas/fanta, 7-up/sprite GRATIS inbegrepen. Geen gedoe met extra kosten en/of dure frisdrank pakketten! Heeft u toch speciale wensen? Vraag het ons! Wij passen op verzoek (tegen betaling) het bar-assortiment aan op uw wensen. Bekijk hiervoor de prijzen van onze consumpties.

Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze rode loper service. Onze chauffeur rolt de rode loper uit tijdens het ophalen en/of op de eindlocatie. Geen extra kosten maar gewoon service van In2Heaven!

Uiteraard hopen wij dat het niet nodig is, maar wij hebben altijd een witte paraplu voorhanden om er voor te zorgen dat u droog in de limousine kan stappen of droog kan arriveren op de eindlocatie. Geen extra kosten maar gewoon service van In2Heaven!

Bij onze uurprijzen zijn de kilometers/brandstofkosten inbegrepen!

Alle prijzen op onze website zijn inclusief B.T.W.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN LIMO HUREN

Wij rijden onder andere voor:

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!

OFFERTE AANVRAGEN