KINDERFEEST ORGANISEREN

Kinderfeest organiseren? Op zoek naar een leuk, hip, hedendaags, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

In2Heaven Limousine Service heeft in samenwerking met bedrijven in de regio een samenwerking voor het verzorgen van super hippe en betaalbare kinderfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot, een schoonheidsbehandeling, visagie, een moderne GPS dropping, discozwemmen, Extreme jump, bezoek aan McDonalds of een bioscoop. Wat voor feestje je ook kiest, onze limousine maakt de verrassing voor de jarige en zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes helemaal compleet! Een kinderfeest organiseren in samenwerking met In2Heaven Limousine Service.

KINDERFEEST ORGANISEREN MET EEN LIMOUSINE

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. Door een feest te combineren met een stretched limousine en een fles kinderchampagne maakt dat de verjaardag helemaal af! We hebben onder andere kinderfeestjes met een fotoshoot, een fotoshoot inclusief visagie, een beauty workshop en een nailpolish workshop. Een kinderfeest organiseren begint bij In2Heaven!

Veel arrangementen zijn in samenwerking met locale bedrijven. Mochten jullie andere ideeën hebben of tips voor een arrangement in de categorie kinderfeest organiseren dan horen we dat graag van jullie.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!