Zondag 18 maart was het eindelijk zover! Voor acht meiden met een beperking stond net als vorig jaar de glitter/glamourdag voor de deur. Want wie wil dat nou niet, een echte VIP-verwendag!

De meiden van Stichting bijzonder gewoon hadden al weer lang naar deze dag uitgekeken. De dag stond in het teken van het thema Hollywood.
Om 11 uur werden de meiden verwacht bij cafetaria ’t Vosje in Rosmalen waar zij hartelijk werden ontvangen en een broodje, drinken en een ijsje aangeboden kregen. Om half 12 werden zij opgehaald door een prachtige witte limousine van In2Heaven Limousine Service, een vervoersmiddel waar je niet alle dagen in wordt vervoerd en hierdoor voelden ze zich als een echte VIP. Binnen in de limousine was de bar voorzien van frisdrank en de meiden gingen helemaal uit hun dak met een heerlijk muziekje! De reis per limousine ging naar Team kapsalon in Tilburg waar de rest van de verwendag stond gepland.
Daar werden de meiden de rest van de dag verwend met een lekker hapje en een drankje, en een heel team stond voor hen klaar om ze om te toveren tot echte Hollywood sterren; van nagels lakken, haren kappen, maskertjes tot voetmassage toe.
Nadat de meiden klaar waren kregen ze nog een fotoshoot van Ben Nienhuis die van alle meiden een mooi plaatje schoot. En om de dag helemaal compleet te maken kregen ze nog een goodybag cadeau, aangeboden door o’Chelle Molenhoek.

credits: www.stichtingbijzondergewoon.nl
credits: Team Kapsalon Tilburg
credits: o’Chelle Molenhoek