ROZE LINCOLN LIMOUSINE ULTIMATE

In2Heaven limousine service voor de verhuur van ROZE  Lincoln limousines.

Gegarandeerd voor de laagste prijs

De meest verhuurde kleur voor een limousine is nog altijd wit maar voor de ultieme meidenparty, vrijgezellenfeest, ladies night out of gewoon omdat het kan hebben we voor u een roze Lincoln limousine. Van buiten zien deze limousines er bijna hetzelfde uit, maar de binnenkant is afhankelijk van de bouwer van de limousine. De één wat klassieker en de andere wat moderner. Een kwestie van smaak, maar altijd imposant! In2Heaven voor de verhuur van een roze Lincoln limousine

roze limousine lincoln

ROZE Lincoln limousine ULTIMATE

Maximaal 8 personen (Wettelijk maximum in Nederland voor iedere limousine)

Eerste 2 uur:  € 225 (inclusief gratis fles bubbels)
Opvolgende uren:  € 90 per uur

De huurtijd start en stopt bij onze vestiging in Schijndel

Onze ROZE Lincoln limousine ULTIMATE is onze ultieme party limousine. Inzetbaar voor elke gelegenheid. Van buiten een mooie roze limousine  zonder chroom accenten, dus volledig “black-out” waardoor het een moderne en stoere uitstraling heeft.

  • Lederen bekleding J-seat

  • Getinte ramen

  • Dikke audio installatie met Bluetooth

  • Plafond met verlichting en sterrenhemel

  • Airconditioning

  • Champagnebar

  • tablet

  • laser licht

  • Rookmachine

Onze prijzen zijn inclusief BTW, gereden kilometers, ervaren chauffeur in kostuum  en indien gewenst een rode loper service. Bij de prijs van de eerste 2 uur een GRATIS fles In2Heaven bubbels, alcoholvrije bubbels of een fles kinderchampagne.

Op verzoek kunnen wij tegen meerprijs het bar-assortiment aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Offerte
Glenn van Eeden
Glenn van Eeden
10/01/2023
Professionele en nette service. We hebben een hele leuke rit gehad inclusief flesje bubbels en muziek. Omdat de route wat aan de korte kant was, heeft de chauffeur in overleg een langere route genomen zodat we wat langer konden genieten van de limousine. Dit viel binnen de prijs dus het was fijn dat er meegedacht werd. Zeker een aanrader!
Sandra
Sandra
13/07/2022
Laatst hier een limousine gehuurd, alles was perfect geregeld. De communicatie verliep soepel en er werd goed mee gedacht. Zeer aan te raden! Bedankt voor de goede service !
Nakita vd Heijden
Nakita vd Heijden
13/07/2022
Top service! Gezellig met zn achten in de Limousine naar Eindhoven gebracht om daar te gaan uiteten. Schone Limousine met een heerlijke fles bubbels. Zeker een aanrader!
Micha Dukers
Micha Dukers
06/07/2022
Fabijan heeft alles keurig geregeld en tot in de puntjes verzorgd, tegen goede nette prijzen, een echte aanrader. Heeft u een feestje of iets te vieren. Dan zou ik u In2Heaven aanraden dan is het compleet. Nogmaals bedankt Fabijan.
K
K
05/07/2022
Goede service! Mooie limousine’s, alles is mooi verzorgd en komt netjes optijd zoals afgesproken. Een echte aanrader!
2005 yvonne
2005 yvonne
05/07/2022
Ben heel blij met de service zou dit zeker aanraden voor mensen die een limousine willen huren mijn sweet 16 was geslaagd
Shari Parinussa
Shari Parinussa
05/07/2022
Personeels vereniging BRW SY
Personeels vereniging BRW SY
29/06/2019
Limousine gehuurd voor een activiteit. De chauffeur was ruim op tijd aanwezig. Tijd gemaakt om foto's te maken.. Alles was goed verzorgd en perfect voor ons. Bedankt!
Miss Lipstick
Miss Lipstick
11/06/2019
Een limousine gehuurd voor ons huwelijk. Wat een geweldige service! De chauffeur had duidelijk ervaring met dergelijke ritten en had zelfs nog tips voor onze fotograaf. De limousine zag er netjes en schoon uit en was van alle gemakken voorzien. Rode loper, witte paraplus waren standaard en gratis aanwezig. Top service!